Realizacija projekta-POZIV POLJOPRIVREDNICIMA

ORGANIZACIJE  UGPRŠ 91-96 U BIH I UPKS   I JAVNA SREDSTVA

P O Z I V

Predavanje na temu „ Organiziranje,obnova i pokretanje poljoprivredne proizvodnje i unapređenje ruralnog razvoja poljoprivrede u općini Ilidža”

Poštovane kolegice i kolege, Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo da učestvujete na predavanju (edukaciji) na temu : „ Organiziranje,obnova i pokretanje poljoprivredne proizvodnje i unapređenje ruralnog razvoja poljoprivrede u općini Ilidža, koje će se održati 30.11.2016. godine sa početkom u 15:00h. u općini Ilidža, u prostorijama bivšeg kina Igman, ul. Hrasnička cesta br 8.Ilidža

 

Ovaj oblik edukacije  u općini Ilidža ima za glavni cilj podrška uspostavljanju sistema obnove poljoprivredne proizvodnje u općini Ilidža kroz povećanje socijalnog dijaloga i sistemskim poboljšanjem u oblasti obrazovanja osoba koji se žele baviti poljoiprivrednom proizvodnjom.

Opći ciljevi projekta:

· Stvaranje mogućnosti za unapređenje poljoprivrede u općini Ilidža

· Jačanje naobrazda poljoprivrednika

· Posticanje i promovisanje položaja  poljoprivrednika u općini Ilidža

· Podizanje svijesti javnosti o značaju poljoprivrednika

· Promovisanje rada udruženja

Na edukativnom  skupu ćemo diskutovati, razmijeniti mišljenja , iskustva i saznanja, napraviti  analizu  od strane predavača  odgovoriti na pitanje prisutni  te na osnovu iznesenih iskustava i praksi zajednički utvrditi da li proces pokretanja poljoprivredne proizvodnje  treba organizirati drugačije.

Sa učesnicama i učesnicima skupa ćemo podijeliti nove informacije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *