UDRUŽENJE URUČILO ZAHVALNICU OPĆINI ILIDŽA

Dana 23.04.2012. godine UGPRŠ 91-96 U BIH  u kabinetu općinskog načelnika  Ilidže  na treću godišnjicu  postojanja i rada udruženja je dodjelilo Zahvalnicu općini Ilidža.

Dana 23.04.2012. godine UGPRŠ 91-96 U BIH  u kabinetu općinskog načelnika  Ilidže  na treću godišnjicu  postojanja i rada udruženja je dodjelilo Zahvalnicu općini Ilidža.                                                                                 .
Zahvaljujemo se  općini Ilidža na podršci u  radu i doprinosu u razvoju  udruženja,osobno se zahvaljujemo Vama gospodine načelniče na osobnoj podršci koju ste nam do sada pružali , svojim doprinosom  i zalaganjem  ste učestvovali u izgradnji čvrstih temelja našeg udruženja koje sada ima osnovicu  za budući rad na  ostvarivanju ciljeva koji su predviđeni programom plana rada na području općine Ilidža,te se nadamo  da će se zajednička saradnja  udruženja i općine Ilidža i u budućnosti nastaviti, istakao je predsjednik udruženja, Ante Vico prilikom uručenja Zahvalnice načelniku općine Ilidža, gos. prof.dr. Senaidu Memiću.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *